24/7 Podrška info (at) gtihost . com   l   Akcija!
Gti Host - Web Hosting i ostale pratece usluge

GTI Host - web hosting i pratece usluge

GtiHost.com se pored web hostinga i registracija domena, bavi i pratecim uslugama, kao sto su: razvoj i odrzavanje web sajta, zastita privatnosti podataka vasih korisnika, optimizacija sajta, migracija sajta...

Web hosting i pratece usluge

GTI Host se osim hostinga i registracije domena, bavi i pružanjem drugih usluga vaznim za izradu, održavanje i razvoj web sajtova. Na osnovu našeg višegodišnjeg iskustva možemo vam ponuditi usluge iz oblasti web dizajna, razvoja i održavanje web sajtova i aplikacija, zaštitu privatnosti podataka vaših korisnika primenom SSL sertifikata, optimizaciju vašeg sajta za pretraživače, optimizaciju vašeg sajta (brže učitavanje, kompatibilnost). Takođe imamo veliko iskustvo u održavanju software-a web servera na linux operativnim sistemima, optimizaciji velikih sajtova i sajtova sa velikim brojem poseta, migracijama sajta sa jednog servera na drugi uz minimalan downtime, pronalaženju i rešavanju raznih vrsta problema.

Besplatna migracija sajta

Niste zadovoljni vašim trenutnim hosting provajderom? Želite da pređete kod nas, ali ne znate kako izvrsite prebacivanje sajta? Ne brinite. Kontaktirajte nas i mi ćemo u najkraćem roku izvršiti transfer sajta kod nas. Potpuno besplatno, i što je najbitnije, bez prekida u radu sajta.

WordPress instalacija

Jedna od najčešćih stvari koju nam naši klijenti traže, je instalacija WordPress scripte na sajt. Želite WordPress sajt, ali ne znate kako da instalirate scriptu? Ne brinite. Kontaktirajte nas i mi ćemo vam potpuno besplatno izvršiti instalaciju.

Web Dizajn

Web dizajn vašeg sajta je izuzetno bitan jer to je sve što posetilac u momentu saznaje o vama i na osnovu čega formira svoje prvo mišljenje o vama. Loše dizajniran vam može naneti štetu jer će Vas posetilac doživeti neozbiljno i na taj način izgubićete potencijalnog klijenta, pa je zato bolje nemati sajt nego imati bilo kakav. Dizajn govori o vama i to je način komunikacije između vas i posetioca.

Razvoj Web Aplikacija

Naš tim je specijalizovan kako za izradu i održavanje kako statičnih sajtova (HTML, CSS, JavaScript) tako i za i razvoj dinamičkih sajtova i aplikacija (PHP, MySQL, Ajax, Smarty, Code Igniter...) uključujući sisteme upravljanja sadržajima, kataloge proizvoda, sisteme za elektronsku trovinu i slično. Sistem za upravljanje sadržajima (CMS) omogućava vama ili vašim zaposlenima da sami možete da ažurirate podatke na sajtu bez ikakvog posebnog pred znanja.

SSL Sertifikati

Da bi ste zaštitili poverljive podatke vaših klijenata potrebno je da se oni šalju kriptovani kroz mrežu. Upravo je to zadatak SSL Sertifikata čijom primenom osiguravate da svi podaci o vašim klijentima, njihovim porudžbinama, platnim karticama i aktivnostima na sajtu budu daleko od očiju znatiželjnika i hakera koji te informacije mogu zloupotrebiti.

Optimizacija za pretrazivace (SEO)

Opzimizacija sajta za pretraživače je bitna kako bi vaši potencijalni klijenti mogli da pronađu baš vas tražeći neku uslugu ili proizvod koji nudite na nekom pretraživaču. Optimizacijom sajta postižete to da više potencijalnih klijenata zainteresovanih za vaše proizvode ili usluge dolazi na vaš sajt što samim tim povećava šansu za sklapanje posla, donosi nove mušterije i opravdava samo postojanje sajta.

Ostale usluge...